.

.

JA slide show

Vakantie voor NHS

We kunnen terug kijken op weer een geslaagd seizoen, met oa. ons sfeervolle “Cosy Christmas Concert” voor familie en vrienden, inspirerende coachings door Jack Pinto en Sean Devine en uiteraard de zeer geslaagde show “Holland America Line” in het Musis Sacrum. Na een gezellige barbecue, gaan wij nu genieten van een welverdiende zomerstop. Dinsdag 26 augustus 2014 beginnen we weer aan een nieuw conventiejaar. The New Harvest Singers wensen u een fijne zomervakantie!

 

Gezocht!

De workshop "Zing Mee" met The New Harvest Singers heeft een aantal enthousiaste aspirant leden in de hoge stemmen opgeleverd. Hier zijn wij erg blij mee! Lage stemmen zijn ook nog zeer welkom! Hou je van laag zingen en ben je op zoek naar een uitdaging? Je bent van harte welkom om vanaf dinsdag 26 augustus met ons mee te doen. We reperteren van 20.00 uur tot ongeveer 22.15 uur in de Jan Harmenshof in Geldermalsen. Een avondje meedoen is geheel vrijblijvend. Achteraf kun je beslissen of je een stemtest wil doen. We zien je graag na de zomervakantie! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Barbershopshow "Holland America Line"! 14 juni 2014

The New Harvest Singers & Swinging Woodnotes proudly present…. for one night and one night only…. 
Brothers in Harmony and Old School in concert! Na jaren fantaseren en plannen kwam een grote droom uit: Brothers in Harmony, onder de bezielende leiding van de wereldberoemde Jack Pinto, kwam naar Nederland voor een concert samen met topkwartet Old School, wereldkampioen in 2011.
Lees meer...
 

Onze Sponsors

Bochane Fiat Tiel Webshop met steun voor goede doelen Winter Company Pirgroup Born Digital Maatwerk in containers en transport Management- en projectondersteuning Sponsor USA reis

Activiteiten

Overige activiteiten

Twitter3 Facebook3 youtube

Koorlogin