.

.

JA slide show

13 december: kerstconcert!

 

Vliegende start

Na ons zomerreces zijn we weer vol enthousiasme aan de slag gegaan. Met maar liefst 3 nieuwe aspirantleden en twee oudleden die terug zijn van weggeweest. Welkom (terug) Jacqueline, Wietske, Paulien, Desiree en Hannie.

Onze leergierige dirigente ging tijdens de vakantie een week naar Nashville om daar de Harmony University van de Barbershop Harmony Society mee te maken. En ze kwam met heel veel bagage weer terug. Voor onze sectional leaders was de vakantie dus al wat eerder voorbij, want natuurlijk wilde Wil graag zoveel mogelijk van de opgedane inspiratie direct delen en vertalen naar een plan voor de komende maanden. We gaan ons immers weer voorbereiden op een volgende conventie, met een paar prachtige nieuwe nummers.

Verder zijn we ons seizoen begonnen zoals we het voor de zomer hebben afgesloten: met een optreden bij Het Werk aan Het Spoel in Culemborg. Na het korenfestival twee maanden geleden kwamen we daar graag terug. Het was een superleuk optreden op deze prachtige locatie!

 

Vakantie voor NHS

We kunnen terug kijken op weer een geslaagd seizoen, met oa. ons sfeervolle “Cosy Christmas Concert” voor familie en vrienden, inspirerende coachings door Jack Pinto en Sean Devine en uiteraard de zeer geslaagde show “Holland America Line” in het Musis Sacrum. Na een gezellige barbecue, gaan wij nu genieten van een welverdiende zomerstop. Dinsdag 26 augustus 2014 beginnen we weer aan een nieuw conventiejaar. The New Harvest Singers wensen u een fijne zomervakantie!

 

Onze Sponsors

Bochane Fiat Tiel Webshop met steun voor goede doelen Winter Company Pirgroup Born Digital Maatwerk in containers en transport Management- en projectondersteuning Sponsor USA reis

Activiteiten

Overige activiteiten

Twitter3 Facebook3 youtube

Koorlogin