.

.

JA slide show

25 jaar NHS

The New Harvest Singers wensen iedereen een fantastisch 2015 en natuurlijk alle Barbershopkoren heel veel succes en plezier met de voorbereidingen voor de conventie! Wij hebben erg veel zin in 2015 en zijn van plan er een geweldig jubileumjaar van te maken. Het is in juni alweer 25 jaar geleden dat The New Harvest Singers werden opgericht. We zijn de oprichters nog steeds heel dankbaar. The New Harvest Singers zijn uitgegroeid tot een fantastische "a-cappella groep in Barbershopstijl" en bestaat momenteel uit 42 leden. Met natuurlijk onze geweldige, lieve en ambitieuze dirigent Wil Saenen die dit jaar alweer 15 jaar voor ons koor staat Dit  mooie, feestelijke jaar kijken wij natuurlijk ook uit naar de Conventie (2-jaarlijkse Nederlandse Barbershop kampioenschappen) op 28 maart in Veldhoven. We werken er in de komende maanden hard aan om onze scores van voorgaande jaren te verbeteren en weer een spetterend optreden neer te zetten.

 

13 december: kerstconcert!

 

Vliegende start

Na ons zomerreces zijn we weer vol enthousiasme aan de slag gegaan. Met maar liefst 3 nieuwe aspirantleden en twee oudleden die terug zijn van weggeweest. Welkom (terug) Jacqueline, Wietske, Paulien, Desiree en Hannie.

Onze leergierige dirigente ging tijdens de vakantie een week naar Nashville om daar de Harmony University van de Barbershop Harmony Society mee te maken. En ze kwam met heel veel bagage weer terug. Voor onze sectional leaders was de vakantie dus al wat eerder voorbij, want natuurlijk wilde Wil graag zoveel mogelijk van de opgedane inspiratie direct delen en vertalen naar een plan voor de komende maanden. We gaan ons immers weer voorbereiden op een volgende conventie, met een paar prachtige nieuwe nummers.

Verder zijn we ons seizoen begonnen zoals we het voor de zomer hebben afgesloten: met een optreden bij Het Werk aan Het Spoel in Culemborg. Na het korenfestival twee maanden geleden kwamen we daar graag terug. Het was een superleuk optreden op deze prachtige locatie!

 

Onze Sponsors

Bochane Fiat Tiel Webshop met steun voor goede doelen Winter Company Pirgroup Born Digital Maatwerk in containers en transport Management- en projectondersteuning Sponsor USA reis

Activiteiten

Overige activiteiten

Twitter3 Facebook3 youtube

Koorlogin