.

.

JA slide show

Einde van deze website

Deze site wordt al snel vervangen door een nieuwe en zal dus niet meer worden bijgehouden. We hopen jullie in augustus te kunnen verrassen met onze geheel nieuwe site!

 

Goud voor NHS, zilver voor LinQ!

Zo trots, zo blij, zo gelukkig! Dat zijn de woorden van onze dirigent Wil Saenen na het behalen van de hoogste score ooit in Nederland.

Wat hebben we hard gewerkt samen. Op een (meestal) ontspannen manier met heel veel vertrouwen in elkaar. En het is gelukt, met een score van maar liefst 80,6% mogen we ons weer de Nederlandse kampioenen Barbershop noemen. Daarnaast mocht ons kwartet LinQ een prachtige zilveren medaille in ontvangst nemen, ook hier zijn we natuurlijk zeer trots op!

We feliciteren alle koren en kwartetten met hun prachtige prestaties en Holland Harmony voor de geweldige organisatie van dit Barbershopweekend!

Klik op het youtube fimpje hieronder om de opname van de wedstrijd te bekijken.

 

25 jaar NHS

The New Harvest Singers wensen iedereen een fantastisch 2015 en natuurlijk alle Barbershopkoren heel veel succes en plezier met de voorbereidingen voor de conventie! Wij hebben erg veel zin in 2015 en zijn van plan er een geweldig jubileumjaar van te maken. Het is in juni alweer 25 jaar geleden dat The New Harvest Singers werden opgericht. We zijn de oprichters nog steeds heel dankbaar. The New Harvest Singers zijn uitgegroeid tot een fantastische "a-cappella groep in Barbershopstijl" en bestaat momenteel uit 42 leden. Met natuurlijk onze geweldige, lieve en ambitieuze dirigent Wil Saenen die dit jaar alweer 15 jaar voor ons koor staat Dit  mooie, feestelijke jaar kijken wij natuurlijk ook uit naar de Conventie (2-jaarlijkse Nederlandse Barbershop kampioenschappen) op 28 maart in Veldhoven. We werken er in de komende maanden hard aan om onze scores van voorgaande jaren te verbeteren en weer een spetterend optreden neer te zetten.

 

Onze Sponsors

Bochane Fiat Tiel Webshop met steun voor goede doelen Winter Company Pirgroup Born Digital Maatwerk in containers en transport Management- en projectondersteuning Sponsor USA reis