.

.

JA slide show

Barbershopshow "Holland America Line"! 14 juni 2014

21
 
The New Harvest Singers & Swinging Woodnotes proudly present…. for one night and one night only…. 
Brothers in Harmony and Old School in concert! Na jaren fantaseren en plannen komt een grote droom uit: Brothers in Harmony, onder de bezielende leiding van de wereldberoemde Jack Pinto, komt naar Nederland voor een concert samen met topkwartet Old School, wereldkampioen in 2011.
Lees meer...
 

Workshop Zing Mee!

Zing Mee met NHS juni 2014 klein

 

Start kaartverkoop!

De verkoop van de kaarten voor de show Holland-America-Line, georganiseerd door Swinging Woodnotes en the New Harvest Singers is gestart! Met het Amerikaanse topkoor Brothers in Harmony, wereldkampioenskwartet Old School en Holland Harmony projectkoor Ladies & Gentlemen zullen zij de allermooiste barbershop laten horen. Waaronder natuurlijk een heleboel songs die over de liefde gaan. Gepresenteerd met heel veel plezier en humor door de ervaren theatermaaksters Marlous Luiten en Eva van Rooijen. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de toegangskaartjes.

 

Onze Sponsors

Bochane Fiat Tiel Webshop met steun voor goede doelen Winter Company Pirgroup Born Digital Maatwerk in containers en transport Management- en projectondersteuning Sponsor USA reis