Nieuws

We zingen weer samen in kleine groepjes

Sinds twee weken repeteren wij in kleine groepjes met Stuart Sides!! Het is geweldig om weer samen te kunnen zingen. De groepen wisselen wekelijks van samenstelling en de rest volgt de "livestream" en kan thuis meerepeteren. Met behulp van vier microfoons, speakers, een TV, selfiestand en een protocol is de maandagavond weer een geweldige avond. Zo zingen we het letterlijk nog wel even uit tot onze zomerBBQ!!!

Intelligente Lockdown

Waren we net 2,5 maand lekker enthousiast bezig onder leiding van Stuart en toen gooide Corona roet in het eten! We missen het samen zingen enorm, maar zien elkaar elke maandag via Zoom. Een beetje behelpen, maar onze digitale vaardigheden nemen in ieder geval wekelijks toe. We sturen opnames van onszelf naar Stuart en volgen individuele coachings. Zo werken we ook tijdens onze lockdown aan verbetering van onze kwaliteiten. En aan aan een nieuw nummer natuurlijk. In afwachting van betere tijden en dan zullen we van ons laten horen!!

 

 

Afscheid Sjoerd

Nog 2 maanden en dan verlaat Sjoerd Jansen na 2,5 jaar The New Harvest Singers. Hij heeft grote plannen met een nieuw bedrijf, waarin hij muziek gaat componeren voor o.a. reclamecampagnes van grote bedrijven. We gaan dus zeker nog veel van hem horen. In de tijd dat we hebben samengewerkt hebben we veel plezier gehad en heel veel geleerd. Moeilijke ritmes bleken onder Sjoerds leiding prima te doen en onze ambitie om moderner te worden heeft een boost gekregen. In 2020 scheiden onze wegen. Gelukkig staat in de coulissen al een nieuwe held te trappelen… Wie? Dat houden we nog heel even geheim!

Holland Harmony

Holland Harmony is de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers. Klik op het plaatje om naar de site te gaan van Holland Harmony, hier vind je heel veel informatie of Barbershop(koren en kwartetten).