Nieuws

Tijd voor jezelf? Wees welkom!

Tijd voor jezelf? Hou je van zingen? Mooie klanken en fijne contacten? Kom een keertje kijken en/of meedoen bij onze repetitie! Het is een mooi moment om aan te haken en er is nog ruimte voor nieuwe leden! Maandagavond, Geldermalsen!
Voor meer details: bel even of stuur een berichtje. Welkom!

Nieuwe leden

We mochten maar liefst 3 nieuwe leden het felbegeerde New Harvest Singers speldje opspelden. Versterking voor onze lead- en bari-sectie. Welkom Caroline, Monique en Katy! Wil je ook zo'n speldje een meedoen met ons geweldige koor, kom gerust eens langs op maandagavond.

 

Heerlijk nazomeren en ondertussen...

Heerlijk, nazomeren! Maar wel met huiswerk, want afgelopen maandag zijn we weer begonnen met het opfrissen en uitbreiden van ons kerstrepertoire. En onder leiding van een Engelse dirigent worden de carols uiteraard serieus aangepakt. 😊 Het wordt een mooiere Kerst dan ooit. Laat die optredens maar komen!
Extra leuk: Na onze online kerstgroet van 2020 zongen we Have Yourself a Merry Little Christmas nu voor het eerst echt samen. Dat klonk goed! Freedom2Sing
 

Holland Harmony

Holland Harmony is de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers. Klik op het plaatje om naar de site te gaan van Holland Harmony, hier vind je heel veel informatie of Barbershop(koren en kwartetten).