Nieuws

A Capella Challange

JPG van flyer workshop voorkant

Bing!

Van 6 tot en met 8 april waren wij samen met T-Sing in München voor Bing!, de Duitse Barbershop-kampioenschappen. Op uitnodiging van de Duitse organisatie mochten wij zingen in de Sternenshow op vrijdagavond en de Show der Kampioenen op zaterdagavond, samen met de beste Duitse koren en veel internationale gasten. Daarnaast mochten we als mike-warmer de competitie openen. We hadden een fantastisch weekend: een prachtige zaal vol enthousiast publiek, inspirerende optredens, een heel gezellige afterglow, veel leuke ontmoetingen met oude en nieuwe bekenden en natuurlijk ook de gelegenheid om iets van het mooie zonovergoten München te zien.

Opnieuw Goud!

Op 1 april 2017 is het ons voor de zesde keer gelukt om de eerste plek te behalen op de Nederlandse Kampioenschappen Barbershop. Met opnieuw de hoogste score ooit gehaald door een nederlands koor!

Lees meer...

Leeuwenhart ging vreemd, met….

Zaterdagavond 11 juni 2016 gingen The New Harvest Singers opnieuw een concert aan in samenwerking met een heel ander koor. Ditmaal met close harmony koor Leeuwenhart, dat met hun Nederlandse repertoire al jaren heel succesvol is. Beide koren hebben succesvol een deel van het repertoire van het andere koor gebracht en hebben al aangegeven dat zeker 1 song op het repertoire blijft staan.

Holland Harmony

Holland Harmony is de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers. Klik op het plaatje om naar de site te gaan van Holland Harmony, hier vind je heel veel informatie of Barbershop(koren en kwartetten).