Kippenvel en applaus: publiek enthousiast over try-out

Dinsdagavond 19 maart gaven de New Harvest Singers een try-out van hun optreden voor de aanstaande barbershopconventie. Er waren meer dan 40 belangstellenden aanwezig.

Tijdens deze try-out werden de twee nieuwe songs voor deze competitie van Holland Harmony voor het eerst aan publiek gepresenteerd. Dit publiek, bestaande uit familie, vrienden en andere muziekliefhebbers, reageerde enthousiast en geraakt. ‘Wat mooi, ik kreeg er echt kippenvel van!’ vertelde iemand na afloop.

Het applaus was luid en lang en werd gevolgd door de smeekbede ‘we want more!’ . Aan dat verzoek konden de dames moeiteloos voldoen door nog eens enkele bijzonder swingende nummers te laten horen die in het afgelopen jaar zijn ingestudeerd onder de bezielende leiding van de jonge, talentvolle en super-ritmische Sjoerd Jansen.

Zoals de interim-voorzitter na afloop memoreerde: de New Harvest Singers hebben zichzelf opnieuw uitgevonden. Met een vernieuwend repertoire en uitdagende performance laten zij zien dat ze weer ‘nieuwe oogst’ te bieden hebben. Nu de jury nog overtuigen! 

Holland Harmony

Holland Harmony is de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers. Klik op het plaatje om naar de site te gaan van Holland Harmony, hier vind je heel veel informatie of Barbershop(koren en kwartetten).