Conventie 2019

 
Met een bijzonder optreden maakten de New Harvest Singers op de vroege zaterdagochtend indruk op het publiek tijdens de Holland Harmony Conventie.
Het applaus van de ondanks het vroege tijdstip, toch al bijna volle zaal was overweldigend en de complimenten van oude bekenden en nieuwe bezoekers waren direct en spontaan: Wat ‘cool’! Heerlijk zoiets totaal anders te zien dan we gewend zijn. Echt vernieuwend!’ Natuurlijk waren er ook andere geluiden. Zou dit wel ‘Barbershoppy’ genoeg zijn? Met andere woorden: zou dit nieuwe geluid en deze uitdagende performance de jury kunnen behagen? Ook voor het koor zelf was dit spannend. In de middag was er een verrassend optreden van Route Sixteen. Zij kozen voor een zeer uitdagende performance en zongen prachtig. Helemaal terecht dus dat zij ons stokje overnamen en naar huis mochten gaan met alle prijzen en een prachtige score. 
 
The New Harvest Singers zijn blij en trots met het behaalde resultaat van 76.1 % punten voor deze eerste krachtmeting met hun nieuwe oogst: een nieuw repertoire, nieuwe leden en een nieuwe dirigent. Voor alle leden, nieuw en oud, verrassend om vijfde te mogen worden!
 
Zie hier heel veel foto's van ons optreden. Met dank aan Eric Ideler en Hans Martens.

Holland Harmony

Holland Harmony is de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers. Klik op het plaatje om naar de site te gaan van Holland Harmony, hier vind je heel veel informatie of Barbershop(koren en kwartetten).