Intelligente Lockdown

Door de lockdown kunnen we al maanden niet samen zinden. Dat missen we natuurlij enorm maar zien elkaar elke maandag via Zoom. Een beetje behelpen, maar onze digitale vaardigheden nemen in ieder geval wekelijks toe. We sturen opnames van onszelf naar Stuart en volgen individuele coachings en via Zoom zingen we individueel voor elkaar zodat anderen "tegen je in" kunnen zingen. Verder is ruimte voor workshops en interessante filmpjes over stemgebruik, warming up en body percussion. Zo werken we ook tijdens onze lockdown aan verbetering van onze kwaliteiten. Inmiddels zijn ook een aantal nieuwe nummers in de steigers gezet en hebben we zelfs onze eigen teach tracks gemaakt.
Het werken aan onze kerstclip was erg leuk en het resultaat - al zeggen we het zef - erg geslaagd. Wellicht dat we binnenkort een nieuw clip kunnen delen...... hou ons in de gaten!

 

 

Holland Harmony

Holland Harmony is de grootste Nederlandse koepelorganisatie voor barbershoppers. Klik op het plaatje om naar de site te gaan van Holland Harmony, hier vind je heel veel informatie of Barbershop(koren en kwartetten).